9. mar, 2017

Menn og kvinner

Tillater meg her et lite uhøytidlig innspill, som på ingen måte må tas som et seriøst innlegg - nemlig hva som er forskjellen på menn og kvinner. Var noe upassende? Si i fra!

 

1.      Når en kvinne sier ”fint!” til en mann, da betyr det at hun vet at hun har rett og hun vil stoppe munnen på mannen. Men når en mann sier det til en kvinne så betyr det at han er glad og lykkelig for at diskusjonen ente i noe konstruktivt.

2.      Når en kvinne sier til en mann ”ingen ting!”, da har han all grunn til å bekymre seg. Men når en mann sier ”ingen ting”, da betyr at han har sluppet opp for argumenter og vil gå i dekning.

3.      Når en kvinne sier til en mann ”bare fortsett”, så er det en trussel – og det hun mener er ”du kan bare våge å fortsette”. Men når en mann sier det, mener han at ”dette bare preller av på meg”.

4.      Når en kvinne sier til en mann ”gjør hva du vil”, da ønsker hun mannen til varmere steder. Men når en mann sier det til en kvinne, er han likegyldig, legger seg flat eller gir henne et stort handlingsrom..

5.      Når en kvinne sier ”det er helt greit” til en mann, da sitter hun lenge og tenker på når og hvordan mannen vil forstå konsekvensene av sin feilaktige beslutning. Men når en mann sier det til en kvinne, tror han at han fortsatt har kontroll over situasjonen, og tenker ikke noe mer på det.

6.      Når en kvinne sier ”jeg har ikke noe å ha på meg”, betyr det at hun ikke har noe NYTT å ha på seg. Men når en mann sier ”jeg har ikke noe på meg” betyr det at han ikke har noe RENT å ha på seg.

7.      Når en kvinne sier til en annen kvinne ”det var en fin bukse, den passet deg perfekt”, da er hun som regel grønn av misunnelse, synes den er latterlig, at den andre er smakløs eller tenker at den andre er brei som en låvedør. Men når en mann sier dette til en annen mann, så sier han som regel det han mener, ønsker den samme buksa og lurer på hvor den er kjøpt.

8.      Når en kvinne sier ”HÆÆÆ?” til en mann, da gir hun ham EN sjanse til på å ombestemme seg. Men når en mann sier det til en kvinne, betyr det at han enten hører dårlig eller ikke fulgte med.

9.      Når en kvinne står opp av senga om morgenen, så stiller hun seg foran klesskapet, og tenker ”kanskje jeg skal ta den blå jumperen til den grå buksa, eller kanskje en hvit topp, eller kanskje noe helt annet?” Men når en mann står opp av senga om morgenen, så lukter han på klærne, tenker ”den holder en dag til” og tar sannsynligvis på seg det samme som dagen før.

10.  Når en mann sier til en kvinne «det var et fint antrekk, bare synd det ikke passer deg» blir hun blodig fornærmet. Men når en kvinne sier det til en mann, blir han nysgjerrig på hva som passer bedre og er kanskje til og med takknemlig for at hun forstår bedre enn ham hva som passer ham.

11.  Når en mann sier til en kvinne «mageflesket ditt tyter over beltet ditt», da er det skilsmissegrunn. Men når en kvinne sier det til en mann, er han enten stolt over sin pondus, eller han tar det som en grei tilbakemelding og vurderer å legge om kostholdet eller trimme mer.

12.  Når en mann sier til en kvinne «til å være så feit som du er, så svetter du egentlig lite», så blir det aldri oppfattet positivt. Men når en kvinne sier det til en mann, kan han ta det som et komplement.

13.  Når en kvinne sier om en mann «han har hatt mange før meg», så betyr det at han har erfaring. Men når en mann sier tilsvarende om en kvinne, så mener han at hun har vært en flyfille.

14.  Når en mann sier til en kvinne «du lukter hest», blir det garantert ikke noe på ham den kvelden. Men når en kvinne sier dette til en mann, tar han dette som et komplement – for det betyr jo at han har JOBBA.

15.  Når en mann treffer en kvinne, og vil ha et forhold til henne, og sier at han har spart i 30 år, da tenker han på penger. Men kvinnen tror han mener noe helt annet.

16.  Når en kvinne lager kroppslyder synes en mann det er litt kult. Men når en mann lager kroppslyder synes en kvinne IKKE at det er litt kult.

17.  Når en kvinne nærmer seg et handlesenter ser hun lyse skyer, vakker musikk og mennesker som spiller harpe. Men når en mann nærmer seg et handlesenter ser han ild, svovel og mennesker som skriker.

18.  Når en mann er taus, tenker han. Når en kvinne er taus, er det like før det braker løs.

Nyeste kommentarer

03.12 | 21:29

Hei, jeg er NIRA SHALOM, jeg er her ute for å spre disse gode nyhetene til hele verden om hvordan jeg fikk tilbake min eks-kjærlighet. Jeg holdt på å bli gal da kjærligheten min forlot meg for en anne

01.12 | 07:20

Jeg har hovedfag i matematikk. Og jeg er blant dem som tror at 5,1 er et større tall enn 5,08.

07.11 | 11:23

Ikke veldig bra, dårlig versjon av ortodoks og katolikk kristendom

04.11 | 12:34

Jeg likes ikke nettsiden din veldig virusete